Que son programas de formacion

Osa-aikaiset työsuhteet ja vuokratyö Osa (1/7).mpg

Kansainvälisen urheilujohtamisen sertifikaatin kurssit tarjotaan englanniksi verkossa USSA:n kouluttajien johdolla. Kurssityön päätteeksi järjestetään paikan päällä symposium. Opiskelijat voivat opiskella samalla kun he jatkavat täysipäiväistä työtään. Sertifikaatin suorittaminen kestää noin kahdeksan kuukautta, ja kun opiskelija on suorittanut sen onnistuneesti, hänelle myönnetään USSA:n myöntämä urheilujohtamisen kansainvälinen sertifikaatti. Opiskelijasta tulee USSA:n alumni, mikä antaa hänelle pääsyn tuhansien urheilumaailmassa työskentelevien kollegojen verkostoon. Ohjelmassa keskitytään urheiluhallintoon, urheilumarkkinointiin, urheilutiloihin ja -tapahtumiin, urheiluliiketoimintaan, henkilöstöhallintoon, urheiluturvallisuuteen ja suhdetoimintaan.

Proftraining Finland Oy on erikoistunut liikunnan ja urheilun valmennus-, koulutus- ja valmennuskonsepteihin, jotka tarjoavat ratkaisuja hyvinvointiin ja energiseen elämään. Yrityksen perustivat vuonna 2015 Anne Puranen, Viivi Kettukangas, Raisa ja Atte Varsta. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.proftraining.fi

Datanomi

Hieno artikkeli yhteiskunnallisesta tutkimuksesta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden yhteydessä, jossa viitataan työhömme uudessa CAAI-hankkeessa (Civic Agency in AI) ja rakkaiden kollegojeni Johanna Ylipullin, Casper Lasseniuksen, Marjo Kauppisen ja Risto Sarvasen sekä väitöskirjatutkijani Karolina Drobotowiczin työhön Aalto-yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksella.

«Kehittyvä informaatioaikakausi testaa jatkossakin sitä, miten teknologia vaikuttaa yksilöiden ja organisaatioiden välisiin yhteiskunnallisiin suhteisiin. Näitä suhteita luodaan ja menetetään luottamuskokemusten kautta – halukkuuden tulla haavoittuvaksi. Ilman luottamusta digitaalisen teknologian lupaus karkaa käsistä.»

Jos haluat tietää, mitä tuotehallinta on, tule mukaan Aalto-yliopiston avoimelle kurssille «Johdatus tuotehallintaan»!  Kurssin jälkeen tiedät, miksi tuotehallintaa tarvitaan, miten se voidaan organisoida ja mikä ohjaa sen vaikuttavuutta.

Kurssi ja sen istunnot ovat kaikille avoimia. Halusitpa sitten ymmärtää alaa, löytää aloituspaikan uralle ja kehittää ammattitaitoasi, tämä on sinulle.  Istunnot pitävät johtavat tuoteasiantuntijat, joten se on johdanto ja syväsukellus samassa paketissa.

S-ryhmä ja Jollas Instituutti sähköisillä Monster rekrymessuilla

Kun haet tutkinto-ohjelmaa nimellä tai nimen osalla, hakukentän alla olevan tutkinto-ohjelmaluettelon vaihtoehdot kaventuvat. Tämän jälkeen sinun on valittava tutkinto-ohjelma listasta.

Tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmassa määritellään tutkinnon rakenne sekä moduulien ja kurssien oppimistavoitteet, sisältö ja arviointimenetelmät. Lisäksi opetussuunnitelmassa määritellään tutkinto-ohjelman oppimistavoitteet, jotka kaikkien ohjelmasta valmistuvien odotetaan saavuttaneen opintojensa päättyessä.

Löydät kandidaatti- ja maisteriohjelmien opetussuunnitelmat sivulta Ohjeita opiskelijoille sivulla Opetussuunnitelmat ja opetussuunnitelmien vastaavuus ja tohtoriohjelmien opetussuunnitelmat sivulta Tohtorin tutkintojen laajuus ja rakenne.

Opetuksesi on tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan kuuluvan kurssin käytännön toteutus. Kun suunnittelet opetustasi, sinun on tunnettava kurssin opetussuunnitelma ja tutkinto-ohjelman opetussuunnitelma. Näin voit varmistaa, että kurssisi sopii tutkinto-ohjelman kokonaisuuteen.

Polku luontoon!

Houston Analytics on tekoälyn, koneoppimisen ja kehittyneen analytiikan toimittaja. Keskeinen osaamisalue on IoT, jonka avulla kriittisiä laitteita valmistavat, käyttävät tai ylläpitävät organisaatiot voivat minimoida seisokkiajat, maksimoida omaisuuden tehokkuuden ja optimoida toimitusketjun. Houston Analytics tuottaa ennusteita ja tukee asiakkaiden kriittisiä liiketoimintapäätöksiä kehittyneen analytiikan ja tekoälyn avulla. Asiakkaamme työskentelevät useimmiten vähittäiskaupan, markkinoinnin, HR:n ja IoT:n parissa.

DAIN Studios on digitaalinen ja analytiikan konsulttiyritys, joka toimii Helsingissä, Berliinissä ja Münchenissä. Olemme erikoistuneet big dataan, analytiikkaan ja tekoälyyn, ja meillä on kattava valikoima data- ja analytiikkatarjouksia – liiketoimintastrategiasta datatieteen ja analytiikan toteutukseen.

Itseajoteknologiayritys, jolla on ainutlaatuinen täysimittainen LiDAR-pohjainen ohjelmistoratkaisu (SAE L4) autoteollisuuden yrityksille. Ohjelmistomme ansiosta kaikenlaiset itseajavat ajoneuvot toimivat sujuvasti ja turvallisesti muuttuvissa olosuhteissa. Ohjelmisto on luonteeltaan modulaarinen, ja se voidaan integroida kaikkiin olemassa oleviin autonomisen ajamisen järjestelmiin. Palkittu parhaaksi startup-yritykseksi Dubai Word Challenge for Self-Driving Transport -kilpailussa (palkinto 1M USD). Luotu maailman ensimmäinen talvikelpoinen autonominen sukkulabussi GACHA yhteistyössä MUJI:n kanssa.